Vandaag vóór 16:00 u. besteld, vandaag verstuurd.
×
×
Kies uw ...:
Bestel
gb nl de fr it

Hamamdoeken en handdoeken

De inmiddels zeer bekende Ottomania hamamdoeken worden geweven bij de mensen thuis. De wevers kennen we persoonlijk. Er weven inmiddels meerdere families hamamdoeken voor ons. Van onze tussenpersoon, die zeer betrokken en sociaal is, krijgen ze de draad geleverd in de door ons geselecteerde kleuren en hij speurt naar de juiste (oude) weefgetouwen voor nieuwe thuisweverijen. Veel wevers gaan namelijk liever weer thuis weven zoals vroeger, dan in een fabriek waar het werk geestdodend is en de luidruchtige machinale weefgetouwen de hele dag op volle toeren draaien. We zijn blij dat veel wevers weer in alle rust thuis gaan weven, want we gunnen deze wevers hun werkplezier en dat plezier is zichtbaar in de kwalitatief hoogwaardige afwerking van de producten.

Onze mooie, luxe handdoeken met subtiel ingeweven bloemmotief worden in een kleine fabriek geweven waar we de wevers persoonlijk kennen. Op oude, half-machinale weefgetouwen worden de handdoeken geweven, waarna de franje met de hand wordt geknoopt.

Van de vele soorten hammamdoeken en handdoeken die je in Turkije kunt vinden hebben wij specifiek voor de soorten gekozen die handgemaakt zijn en van goede kwaliteit. Bovendien spreken de hamamdoeken en handdoeken die wij verkopen ons het meeste aan omdat ze traditioneel, fris en vriendelijk van sfeer zijn.

Winkelwagentje
Aantal artikelen:  0
Totaalbedrag:  € 0,00