Vandaag besteld, morgen verstuurd.
×
×
Kies uw ...:
Bestel
gb nl de fr it

Collectie

Sinds de opening van onze winkel in 2001, hebben we altijd geprobeerd een lichte, open sfeer te houden, zoals in Ottomaanse huizen. Een groot deel van de prachtige, tijdloze producten is vast in de collectie. Daardoor kunnen we steeds aan de kwaliteit blijven werken en weten klanten altijd wat ze bij ons kunnen vinden. Natuurlijk bieden we ook afwisseling door nieuwe kleuren en modellen toe te voegen. Ook wordt de collectie regelmatig uitgebreid met unieke vondsten die we van onze reizen mee nemen. Daarnaast zoeken we steeds weer nieuwe ambachtslieden die onze collectie kunnen verrijken met mooie nieuwe spullen.

We lopen niet mee met trends en doen geen concessies door onze stijl te verlaten voor meer commercie. Sommige producten zijn, misschien wel door ons of dankzij ons, inmiddels wél een trend geworden. De producten voor de hamam, in het bijzonder de hamamdoeken zijn hier een goed voorbeeld van. Dat dat een zeer gewild product zou worden hadden we natuurlijk niet kunnen voorzien toen we begonnen met Ottomania...

Ottomania biedt u de mogelijkheid om in het hart van Haarlem even binnen te stappen in de rustige ambiance van een prachtig Ottomaans huis. Een huis dat ingericht is met subtiel glanzende stoffen, heerlijke hamamhanddoeken, baddoeken, glaswerk, handgemaakte sieraden, geurende zeepjes, fijn handwerk, heerlijke lokum (Turks fruit) van Haci Bekir en mooie dienbladen en schalen. Ook kunt u bij ons terecht voor een kleine collectie fotoboeken, kookboeken, reisgidsen en literatuur over Turkije en het Nabije Oosten. Sommige uitgaven importeren we zelf uit Turkije en zijn dus in Nederland alleen bij ons verkrijgbaar. Het prachtige tijdschrift Cornucopia, Turkey for Connaisseurs is exclusief bij ons te koop.

U bent van harte welkom in onze winkel, al is het alleen om even de sfeer op te snuiven.

Winkelwagentje
Aantal artikelen:  0
Totaalbedrag:  € 0,00